B E R A T ?

Berapa berat momy momy sekalian? ? Sy sebelum pregnant 39kg.. Bukak buku pink 8week 39.5kg.. Sekarang 34week dah 54kg.. ????

B E R A T ?
514 Balas

Bujang saya taktau Masa mula pregnant 6 weeks berat saya 41.kg itu pun baru first time nak timbang berat Pastu 11 weeks 37.66kg , pastu gi klinik balik 13 weeks tambah menurun 37.kg smpai doktor marah hehe 😅 dan skrg taktaulaa brapa berat saya nie nervous nak jumpa doktor balik