Benjolan lembut di laluan faraj

Ada sesiapa pernah alami benjolan di laluan vagina di trimester ketiga atau selepas bersalin? Adakah disebabkan rahim yang rendah? Benjolan lembut seperti biji guli yang boleh dirasa dengan jari pada laluan vagina

5 Balas

mcm mana perkembangan puan? saya 32 minggu alami benda yang sama. dekat vagina ada curve boleh rasa dengan jari. saya risau. mcm boleh terkeluar je

9mo ago

Apa perkembangan puan..sy pun nak tahu juga sedang mengalami 34w now risau🥹

bila duduk mencangkung, rasa ada isi trkeluar dari faraj kan? saya pun baru perasan, dah 32 weeks..first time pregnant. normal ke?

4mo ago

Saya pun rasa yg sama, sekarang dh bersalin anak ke 3. Dulu lepas bersalin anak pertama kedua pun mcm tu jugak, tapi still risau bila bercangkung rasa mcm terkeluar normal ke ye?

Saya pun tengah mengalami skrg ni....sy hamil 27w ...ingat nak tnya dr tp xde rsa sakit atau apa...

Saya pun kena di bibir vagina, apa status benjolan Puan? Blh kongsi?

Ada juga...risau juga tp alhamdulillah takde apa2..n boleh je pregnant n bersalin anak kedua

4y ago

Kiranya puan belum/tak jumpa doktor ye? Benjolan tu tak sakit kan? Adakah ia mmbesar?