bengkak

Bengkak urat susu...adoiii..nk nangis rse...nk demam, seram sejuk semua ada...kwn2 ad cara x utk cpt baik selain bg bby susu kerap dn pam....??

5 Balas

Saya guna sikat rambut utk legakan sakit tu..dgn cara sikat brest kita dgn cara menghala ke nipple..untuk kurangkan bengkak..saya amalkan dr anak sulung lg..alhamdullilah lega sakit tu..

4y ago

Trima kasih..nnt blh cuba..mslah nye urat bhgian bwh breast..nk angkat ckit pn seksa...😅😅😅 Nnt nk try..tq sis