BRANULA

Benda yang paling tak disukai kalau kena warded nak bersalin kena pakai jarum atas tangan ni. Terbatas semua pergerakan. ?

7 Balas

Sy pon sama.. Hrini.. Rasa nk cepat2 brsalin. Sbb tk slesa kt tgn ni ad jarum.. Trbatas prgerakan. Nk betulkan kain pon hati2.. 😅

Betul tu..sy haritu doc platih psang smpai bengkak tngan,smpai bilik bedag doc pakar cabut yg tu psang yg lain..skit bkn main la

sama la sis🤣sy msa nk bersalin hari tu pon kena pkai jarum atas tngan,bukan satu tp kedua belah tngan🤣sabar je laa..

4y ago

Haa btol klau da beranak org bom kt tepi pn xheran da otak pkir nk kluarkan bby je hahaha

Sma la sist..nsip baik sy cuma guna lpas brsalin masa smbung air tu je..sejam..tu pun tkut2 nak brgerak..😂😂

memang kne cucuk ya..? nk masuk ape ek..? nnti nk teran pn ade ke jarum tu..?

4y ago

hiihiii.. in sha allah..

😑😑😑

Betul² hmm