Berat saya 31kg (7weeks)

Belum jumpa dr klinik kerajaan. Bulan 1 baru dapat jumpa, agaknya kena marah ke pasal berat badan ni? Normal atau bahaya ya? Saya 22 tahun ni tinggi 152cm. Berat naik turun 30/31kg

7 Balas

Klau berat xnaik2 doc akan amik darah cek ada tyroid atau x.. Sy hritu selamat baik 1kilo sbb 10week berat sy mnurun. (52.00)msa bukak buku 52.5kg. Skang dah 53.5kg 21week..

2y ago

Sy makan manis2 msa tu. Sbb slera xde. Tp jgn telebih mnis nt sangkut kncing mnis😂