Hai saja nak tanya pendapat org yg dh mengandung.

Belum due period(lagi 10 hari) , rasa pinggang kiri bahagian blkng berdenyut ii, angin kot? Ke ibu ii ad tanda mcm ni seblum mengandung?. Curious nothing serious and dh redha jika belum rezeki sy, terima kasih, semoga kita semua dikurniakan zuriat yg soleh solehah.

2 Balas

10hari sblm delay period sgt awal lg, rsanya penempelan blm berlaku lg masa ni. & hard to say psl symptom tu sbb symptom pregnant, nk period, waktu subur, lpas wakty subur mmg sma. Nk tau pregnant x test upt je. Delay period nti check upt

masih tlalu awal utk ada simptom2 hamil..