38 minggu 3 hari

Belum ade tanda apa apa 🥺 doakan sye dipermudahkan bersalin , da buat macam macam senaman tapi baby suka duduk dalam perut😂

5 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis.. Selagi belum overdue sis santai dulu.. Nikmati masa spjng mngdung nnt rindu pula☺️ hehehe

2y ago

InsyaAllah sis, buat senaman ataupun berjln utk cpt sikit bersalin.. Sy buat senaman bersalin awal 2minggu drpd due date

Sama lah kitaa , syok sangad duduk dalam perut agaknya 😂

2y ago

Due 8/7 tapi saya dah bersalin 30/06 haritu

samaa next week serah diri.. gdm on diet 😅

2y ago

tulahh. sy lagi 3 hari ni haa. esok last appt kat klinik. senaman dah buat.. rileks lagi baby kt dlm ni 🤭

Semoga dipermudahkan semua nya

2y ago

Terima kasih mommy❤️💖

🤲🌻