Due date 31/3 dan masih tenang

Harini dah 39weeks 5days, saya masih bertenang lagi. Baby masih seronok dalam perut. Dah puas buat macam macam, tapi belum ada tanda lagi. First baby normal ke lambat or overdue? Mommy semua Ada tips tak? Doakan saya dapat bersalin sebelum overdue 🤲🏻🥺 #FirstTimeMom

1 Balas

try main bola yoga.. ada exercise utk murahkn salin kt youtube.. try mkn bnde2 pedas then panas cm durian but jgn bnyk sgt pulak tkut kencing manis.. rajinkn exercise naik turun tngga.. buat exercise cow cat ada kt youtube.. and if larat sex bole prcptkn lgi.. if suami ejakulasi(pancut) dlm lgi better sbb jdi mcm pelincir utk mudahkn bby kluar..

3y ago

Thankyou so much for the suggestions and good sharing. Alhamdulillah dah bersalin and now baby dah 3 bulan 🥰🤲🏻