random talk

Belom Ada rezeki lagi.....doakan saya smoga dpt BBY cepat☺️☺️

6 Balas

Semoga kamu cepat mengandung. Tapi kamu pun harus usaha. Pastikan sewaktu bersama suami, lebih baik gunakan bantal untuk tinggikan punggung kamu agar sewaktu suami hendak pancut tidak meleleh keluar dari Miss V. Jangan cuci Miss V sejurus selepas bersama suami agar sperma di dalam turut dicuci keluar. Tunggu sehingga beberapa jam baru cucinya.

Aamiin 😊 kalo awak still ttc...awak boleh cube produk shaklee (Esp + zinc)...bagus Alhamdulillah ramai yg da berjaya dgn izin Allah ... kalo awak nak sye ade jual ...awak boleh ws sye 0133907228 (yana)

Insyaallah..semoga kamu akan dikurniakan rezeki anak dalam masa terdekat nie..aaminn..teruskan berusaha dan always keep in positive..jgn lupa bykkan berdoa kepada-NYA..😊

Amin..insyaallah akan proses juga tu..kita kan kilang😂

semoga ada rezeki baby nnti dan dimudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan