Adakah anda mempertimbangkan/membeli insurans kehamilan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3932 respon

18 Balas

for me insurans tu penting utk kita persiapkan diri kita utk sebarang kemungkinan semasa or selepas melahirkan...kos or bil hospital mahal byk mana saving pun mgkin xcukup kalau mlibatkan major operasi yg lebih 50k

insuran ini selalu suka selit2 term and condition yg kita tak faham. bila nk guna nanti, tiba2 tak cover pulak. saya rasa baik ada simpan emergency savings.

sy ambil utk yg second preg ni sbb yg first x ambil n anak syurga sy ade prob time tu duit x cukup

ehhh ada ke insurans kehamilan tak pernah dgr pon tp tu kan rezeki kalau hamil ni

Tak tahu pun ada insurans kehamilan. Jap lagi nak google.

tidak..sebab saya tak tahu Ada insurans kehamilan.

Ada ke insurance tuk kehamilan? Kalo btl Ada, nak gak.

no. simpan duit sendiri

mungkin kot

Entahlah