Berapa kali setahun anda membeli beg tangan baru?
Voice your Opinion
Setahun sekali
Setahun dua kali
Setahun tiga kali
Setahun empat kali
Setahun lima kali

2072 respon

41 Balas

Bila perlu je. Tapi sya bkn jnis suka pkai handbag. Jadi perhiasan bilik dh kot 😂 P keja guna paper bag 🛍️, beli brg rumah bwa dompet je. klau bwa anak skali jln, bwa beg galas 😁

tengok keadaan setahun tu klau ade beg yg sy minat byk la beli klau xde dlm setahun 1 ape pun xde beli. #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Hehe sy tak makan handbag . Mmg pakai sampai rosak pun . Kalau beli baru pun sbb ikut keperluan, yelah ada anak Kecil ni bag pun kena besar2 sikit 😆

tak tentu.. tapi tahun ney x beli beg lagi.. 😂😂 sbb banyak duduk rumah dr berjalan.. so mcm x penting nak beli handbag skrg 😂😂

Bila perlu je. Klu x, pakai smp rosak. Bkn jenis suka pakai beg tgn pun. Tote bag je suka. Sng cmpk msk je senua brg dlm beg klu tote ni.

selalunya pakai beg smpai rosak ajelah 😂 sejenis suka pakai satu beg sahaja tak suka tukar2 sb leceh tukar2 brang dlm beg tu 😅😅

Xpernh beli bru lg setakat ini.. Guna yg sedia ada.. Ada yg dah 3 thun.. Ads yg dah 5 thun.. Still ok. Jd xbeli lgi laa🤭

x suka guna beg tpi trpaksa sbb encik suami dh beli pkai je laa.. boleh letk barag bby 😊

tengok keadaan rse nk beli sy akn beli, klau x btahun beg yg sama😄pkai smpai rosak..

teda diatas..beli sekali mungkin selepas 3@4 tahun baru beli 🤗