Ibu-ibu selalu beli barangan kecantikan di mana?
Voice your Opinion
Sephora
Guardian
Watson
Lain-lain (sila nyatakan)

5375 respon

79 Balas

Hermo https://www.hermo.my/?referral=IIFISF bb cream laneige best sgtttt. Kulit rasa moist & makin cerah 😍 skincare guna products madu & aloe vera from forever living products 🥰

Watson sbb suka kumpul point. Guardian kalau ada sales. Tp dependa pd keberadaan masa tu😂

Sejak ada anak ni lagi susah nak nampak sye bermakeup. Kalau keluar pon just tepek bedak je

4y ago

I nk pakai bedak pun x blh...

tak beli pun tpi ada plan nk beli kat watson or shopee😅#TAPxTanamera

Saya jual barang makeup so beli dekat diri sendiri 🤣🤣🤣🤣

beli di shopee.. susah nak jalan2 sebab ada budak tiada nak jaga

X pandai makeup tu yang x pernah beli barang makeup

Mary kay je ..murah & jimat ..nk tahu 🙋‍♀️

Obsess Cosmetics. Sebab saya senior agen mereka.

mary kay..sb sy beauty consultant mary kay 😊