Ibu-ibu selalu akan beli barangan kosmetik baru bila ___
Voice your Opinion
Sudah habis
Ada potongan harga

4711 respon

27 Balas

Actually tak pakai langsung mekap. Just lip balm. Mybe ble kategori kot.. Hehehe. Dan akan beli bila dah habis. Even sale klu x hbs lagi.. Tutup mata je laaa😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Bila rasa nak beli , baru beli padahal pakai nya tak pun . Kalau pakai pun pergi kenduri atau bila rasa nak pakai . Ituu pun makeup nipis je

ada sale ke takde sale ke, klau rasa nk beli sy beli je. lately tgh mengandung ni semua brg make up nak beli. tapi sy x make up pun. 🥴

Emm ....saya tak pakai make up ..cuma bedak johnson's je ngn pelembab bibir aloe vera ..😁

bagi sy duit yg ada bgs utk beli baju anak2, brg2 mkn .bg pendapat sy la..

memang tak membeli, tak makeup. sayang duit. skincare pun tak pakai.

jrang guna jdi lmbt hbis...tkut membazir beli byk² time ada sale...

x beli dah..lg2 mco ni x pakai makeup. beli pun untuk mak je

Tidak mengunakan apa2 barangan kosmetik.

tak mbeli.. sbab alegik dgn make up