Badan jadi hitam 🥲

Belakang leher , belakang badan jadi gelap pulak time pregnant ni .. tiak pun sama 🥲🥲 bukan daki ya .. camne nak elakkan eh ? Nak pakai apa ??

29 Balas

Ade org yg mmg akn Alami mcm ni .. sy pn. leher , celah tiak n Hala ke breast Gelap. maybe sbb bby boy atau mmg alahan preggy. byk baca Dari pglman org lain, akn hilang LPs bersalin. sy siap kua jerawat bntik2 merah kt tgn Dan blkg bdn termasuk leher. sabar jela. InshaAllah nti okay

2y ago

kna bgtau husband Ade org pregnant akn hadapi mcm ni.. hope Dy phm n bantu kite dri segi emosi juga, n tlong bab2 lain. awl2 pregnant atau before kna bgtau. xpe sy pn rse down tapi sy anggap ni ujian, alahan / perubahan hormon mse ngandung n harap IA akn hilang pas bersalin .