Aidilfitri Bertukar Mimpi Ngeri, Bayi Perempuan Melecur Tersiram Kuah Kacang Panas

Bekas kuah kacang yang masih panas di atas meja ditarik seorang bayi menyebabkan dia tersiram dan melecur 10 peratus pada anggota badannya. Jom baca artikel penuh di sini: https://my.theasianparent.com/kuah-kacang

Aidilfitri Bertukar Mimpi Ngeri, Bayi Perempuan Melecur Tersiram Kuah Kacang Panas
4 Balas

Allahuakbar tu sebab jgn letak apa2 di tepi meja. Mejapun tak perlu alas letak je lapik utk pinggan dll. Moga baby cepat sembuh

🥺

😥