KACANG TIME BERPANTANG

ada sesiapa tak ibu2 makan kacang atau kuah kacang time berpantang... Coz ramai cakap tak boleh... Tapi diana dah termakan... Ada apa2 effect tak.. Atau ada ibu2 yang makan then ok nothing happens

2 Balas

Klau sis alergik. Xboleh mkn. Klau sblum ni mkn ok. InshaAllah ok. 😊 lainla klau mkn bnyak sgt. Kang sakit prut. 😅

5y ago

Ooo ok ok... Sebab orang2 tua kan.. Faham2 lah... Diaoarng cakap kalau makan tertetas jahitan... Seriawww dengar... Hahhahaha

Xblh sis..sbb akan ada effect dkt baby...kalau baby minum susu sis...

5y ago

Hurmmm bukan kira sama ke tak sis.. Kalau boleh nak elak... Hurmmm betul2 tak sengaja... Tq sis