Bekalan ubat

Bekalan ubat sepanjang pregnant Hospital bagi 1. Duphaston ( dah hampir habis) 2. Calcium 3. Aspirin Kk bagi 1. Obimin Penjaga ubat mommy serius nya 🤭

Bekalan ubat
2 Balas

sama la sis sya pun minum ubat yg sama...keculi duphaston....

2y ago

tidak sis...tpi sejarah keguguran......sya ada tnya doktor sbp apa minum ubat itu yg doktor bgi tahu takut berulang keguguran lagi....tpi bnyk rakan yg sama ada pengalaman keguguran tidak juga dpt ubat itu.....

knpa kena mkn aspirin ea?

2y ago

sy pregnant twins..dr pkar suruh makan.. masa scan semua ok xde masalah..tapi langkah awal dr bagi untuk elak darah tinggi dan elak darah beku.. risiko kembar dr kata. sy esok bru nk start makan..byk sgt xtahu nak makan mcm mana 😂