Ubat semasa hamil ?

Salam korang nak tanya . Please respons 😂 nak tanya boleh ke kita makan (ubat obimin) dan (ubat blackmores untuk pregnant ) dalam 1 hari . Means 2 biji ubat kita makan 1 hari . 1 obimin 1 blackmores .

Ubat semasa hamil ?
7 Balas

doctor kat tempat saya suggest makan obimin sahaja sbb dalam ubat tu semua khasiat ada. so takyah pening pening nak makan byk ubat

2y ago

sma lha ngn sy..serasi mkn ubt obimin..2 jam sy telan fish oil yg shaklee punya

kalau apa yg terkandung dlm blackmores ada pada obimin, baik ambil salah satu atau dapatkan nasihat doktor, ok.

2y ago

🌻

Saya mkn obimin pgi tghari mkn blackmores mlm nk tdo mkn calcium 🥰

2y ago

Dh doc kata ok cuma jgn campur kn calcium dgn obimin sbb nnti xad effects means ubat obimin tu xad kesan kt kita sbb calcium… blackmores saya ambik utk supliment tambahan and calcium mmg perlu sbb saya kurang minum susu kkdg loya jdi calcium tu ambik . Baby akn serap banyak calcium dri kita sbb tu kita boleh cramp kaki rasa lesu

kk tmpt sye bgi sye mkn new obimin dgn iron tablet..stu biji each sehari

2y ago

Oh yeke hihi . Makan obimin jela mcmtu. Sis selalu makan pukul berapa ye ? Belah pagi or tengahari ? Lepas makan ?

Ambil blackmores saja jangan lupa minum susu utk ibu mengandung..

2y ago

Ye susu saya minum . Kadang ada jugak miss 2-3 hari sebab kerja kan. Thanks ya

ambik salah 1 je sis

amik je salah satu