33 minggu 6 hari

Beberapa hari ni saya tak selesa tido ..sebab perot saya asyik mengeras jer ..saya asyik tukar posisi ketika tido tapi saya tetap rasa tak selesa ..ada tak cara yg boleh buat kita tido dengan selesa ?

2 Balas

Yang ni perkara biasa . Awak boleh guna bantal letak kat kiri kanan tapi kadang memang awak takkan tidur lena pun . Walaupun tak lena awak kena tidur juga , pejamkan je mata tu . Siang esok ambil masa tidur sekejap , siang selalu akan tidur lena . Takut kalau awak tak tidur malam nanti bila baby lahir dia pun tak tidur malam

Sblm tdr amal minum susu dlu. Inshaallah tdr selsa

5y ago

Yeke ..nanti saya cuba mnum susu sbelom tido ..tq sis😊