Baby perut sentiasa kembung.. Ape susu yang sesuai?

Bby sy sejak lahir perut dia kembung sampaii la sekarang, sekarang umur dia 1bulan 2hari..tpi masih lgi kembung, sy dh 3 kli tukar susu,, susu lactogen jadi mata bertaik dan kembung, susu ducth baby jadi kembung dan susu frisolax AR kembung kadang2 tpi taik jdi hijau,, pening nk guna susu ape,, boleh share tak kalau ada yg hadapi situasi yg sama..

Baby perut sentiasa kembung.. Ape susu yang sesuai?
2 Balas

taik hijau is normal. kembung tu kena tgk balik, sendawa lps nyusu ke tidak, susu AR tu supposed to be okay sbb khas utk bby yg ada reflux.