Hai mommies...

Bby sy dh berumur 4 bulan++ tp masih lg tidak boleh meniarap dan tk boleh pegang ape2 mainan bila sy bg.. tangan bby pun masih menggenggam... untuk pengetahuan bby sy prem 35 minggu..ape perlu sy buat atau perlu ke sy rujuk pada paed

1 Balas

bayi saya 4 bulan tapi tak boleh meniarap lagi tapi hari2 saya tummy time sekarang dia dah pandai pusing2 lama2 nanti pandai sendiri meniarap. jangan putus asa

4y ago

So kite kene pusing kan dia la yer.. bg dia meniarap.. Ok2 tqsm for sharing...