Bby 2019 Bby 2021

Bby sy dah masuk 1 tahun 2 bulan,skrg sy mengandung 2 bulan...rasa Penat sgt

Bby 2019
Bby 2021
23 Balas

Waa.. Tahniah ye 👏🏻👏🏻👏🏻. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻. Umur anak kita lebih kurang sebaya, anak saya 1 tahun 3 bulan 😊✌🏻 Tapi bezakan saya tak pregnant sekarang. Rasa mcm nak juga pregnant lagi sebelum umur 30 tahun, tapi saya dah setuju merancang dengan ayahnya. Bukan dalam masa terdekat 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah rezeki mommy. Kat luar sn ramai nak zuriat tp blm ada rezeki. Sy doakn mommy diberi kekuatan olh Sang Maha Kuat.. Diberikn kesihatan lebih dan lebih dan lebih fasa mngmdung ank ke2 ni. Stay strong mommy 💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

penatt tp temengandungg jgkk hahahaha.too badd.mgandungg la pgalaman indah.malangla jika ade siibu yg x merancang kehamilan.dh lekat..jd x hepii..kesiann beby dlm perut..

sm dgn sy sis..skrg dia sthun 5buln sy dh 5buln prgnant 😌 kasihan dgn dia msih nk mnyusu bdn tp puting susu snsitif sgt & xda air susu 😔😔😔

Saya bby bru nk msuk 10 bln check2 pregnant lg bru 5w..mcm sis jugak rasa penat pkir ank yg tgh lasak.. Hrap2 kuat la smpai bersalin..

yg xmengndung Pon dgr rsa penat.. harap sis kuat💪 anak 10buln tgh melasak letih dah .. + tgh mgndung... mesti penat

InsyaAllah Sis Kuat Sampai Melahirkan Nanti .. Apapown , Tahniah Sis .. By The Way , Anak Sis Comel Sangat ^•^

sebaya baby sy.mmg tgh lasak umur mcm ni.sy ambil prncng.lps brsalin psg implanon.brtabahla mummy...

Sma la nga sy sis.. Ank sthun 3bln..now sy ngndung nk msk 2bln..alhmdulillah xde alahan, cm cpt pnt skrg.

jgn mengeluh yaa mommy . in Shaa Allah Allah akan balas sekecil2 kebaikan kita . mommy semua kuat 💪