Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!! #1stbaby #czer #bbydec

Bby sebulan 10ary kerap ngis xhenti smp nek lebam mata...dimana silapnya...

Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!!
#1stbaby
#czer
#bbydec
16 Balas

tengok ada orang senang je jaga anak dia, xde kerenah xde ragam. kita ni sama puan. saya pun czer. anak pun lahir dec tapi 2019. huru hara saya dalam pantang. pantang x serupa pantang. berdoa aje kekuatan utk sabarkan diri. Alhamdullillah, sekarang anak dh usia setahun lebih. memang betul2 kena kuat semangat. sabar ya puan

3y ago

yup...btl tue...nk2 kne time pkp nie sorg pn xde...ya Allah...tuhan je taw pe yg kne hdap...mnonggeng mngis tgk ank pn ngis xhnti...ushhh...mcm pntang xpntang...hahaha