Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!! #1stbaby #czer #bbydec

Bby sebulan 10ary kerap ngis xhenti smp nek lebam mata...dimana silapnya...

Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!!
#1stbaby
#czer
#bbydec
16 Balas

bagi susu setiap kali menangis.tpi jangan lebih sukatan harian yg sptut baby minum.

boleh cuba ni si..klau nk pm sy..ank sy guna produk ni dr baby 0194397834

klu smua dah buat (tukar pampers, bg susu smp kenyang), cuba bagi puting tiruan tu..

4y ago

awak tak sendawakan baby ke lepas susu? pastu terus baringkan dia ke lepas susu? elakkan terus baringkan dia lepas susu. biar susu turun hadam dulu. dukung tegakkan dia dlm 15 mnit.pstu jgn terlebih bg susu. sy paling takut kalo jd muntah kuar ikut hidung.

ada baby jenis tak selesa bila pempers penuh,baju tu kain panas , lapar,

Kdg2 cara penanaman uri xbetul...takut salah cara.

4y ago

ni maksudnya apa ye? sebab saya tak boleh nak relate kan

boleh try ni sis pm sy 0129876070