Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!! #1stbaby #czer #bbydec

Bby sebulan 10ary kerap ngis xhenti smp nek lebam mata...dimana silapnya...

Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!!
#1stbaby
#czer
#bbydec
16 Balas

biasa kalau menangis je sb kembung.lapar kalau x cukup susu.cuba jg buat urutan bayi.dia akn lbih selesa n sedap tido.

3y ago

lepas mandi atau menangis Urut bahagian perut arah lawan jam sambil selawat kemudian bahagian belakang sampai tulang punggung baby last sekali bahagian buku lali baby ke tapak kaki.. Cuba ambik secalit kapur, selawat dan sapu pada belakang cuping telinga baby.. Cuba ambik sehelai daun sireh panaskan bagi layu sikit sapu minyak telon atau Vicks tekapkan atas pusat baby dan barutkan pastikan x terlalu panas dan x terlalu banyak minyak angin.. Cuba lah salah satu mana tau serasi