Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!! #1stbaby #czer #bbydec

Bby sebulan 10ary kerap ngis xhenti smp nek lebam mata...dimana silapnya...

Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!!
#1stbaby
#czer
#bbydec
16 Balas

bf ada tak sis ? ckup tk susu utk baby ? kadang baby nangis sbb lapar , lampin basah , dan perut baby kembung ..

3y ago

tkpe sis biasa lh tu blum lepas pantang .. baby akn kerap nngis sbb tembuni pun blum kering .. harap lepas hbis pantang ok dh .. bby sy pun sblum hbis pantang kerap nngis masa tido asyik nk dukung ..