8 minggu

Klu 11 minggu bby napok breatheart dye tk..Sb scan tkdi doctr kta MCM nk gugur dh ni..ya Allah besar nya dugaan ku.tpi darah tk kuarpn..ad kn sy Kene cuci ni.nk pendapat awk2 semua

2 Balas

msih kecik sis . sy dlu pn mcm sis . nmpk kantung je tpi blom tau janin mnjdi ke x . last2 lps 2minggu dri klinik smpai ke hos check dri bwh bru nmpk bby dn jntg . saba ye sis . 8minggu tu msih awl nk scan .

5y ago

tpi xd kelua drh kn

Sye 7w mse tau sya mengandung terus pergi scan masih dot kecik dah ada detak jantung tapi kecil je dengar. Lpas 2minggu sye prgi jumpa docter scan lagi skali dah dengar jelas dtak jantung .