Semalam 32 minggu 4 hari..ketuban leaking terus kena bersalin ..alhmdlh..baby 2 kg...kena tahan nicu

8 Balas

sama macam saya.. 33week.. dgr bunyi pop, trus leaking, contraction kuat sangt...gi hospital taw2 dah 8cm...trus tolak lr.. baby lahir 1.9kg.. tahan wad 17hri nak naikkan berat.. now baby dah 1 tahun 10 bulan..

2y ago

yup..

cmn nak tw air ketuban tu dah pecah.. saya baru ja dengar kat perut bunyi pop waktu berputar seblah kiri.. tpi tak pulak keluar apa2 air ketuban.. help please 1st baby 🥺🥺🥺

mcm mana nak tahu air ketuban leaking ya ? 🥺 sbb sya 34 minggu skg

2y ago

Sama laa dgn kerap braxton hicksnya .

Alhamdulillah.. mudahan semuanya baik belaka 🤲🌻

alhamdulilah syukur moga baby cepat blh keluar

moga yang baik2 je untuk ibu dan baby.

saya baru 30 weeks perut sakit

awal nya