Tak meniarap lagi (still not able to do tummy time)

Bayi sy dah 6bulan 20hari Tapi masih lg belum meniarap Klu sy letak mainan, mmg die cuba utk pusing tp tak berjaya Sy selalu tlong die utk meniarap -------///-------- My baby now aged 6month 20days But she still unable to do her tummy time by her own I always put her toys for her to try and grab It but still unsuccessful. I frequent help her during her tummy time

2 Balas

hello.. tau soalan ni 3years ago.. tp boleh update bila baby sis dapat meniarap sendiri? baby sy skrg 4months 8kg.. belum pandai meniarap

It's OK sis.. As long as sis slalu buat tummy time n tlg die meniarap sooner baby bole buat

5y ago

Risau sy Tummy time pun bby bole kjp jee