sesedu

Bayi sedu dalam kandungan ? nak cepat besar agaknya ? #baby2020

11 Balas

Hahaha. Sekejap je terasa baby sedu. Dalam seminit dua je dia berdenyut kat perut,, lepas tu hilang. Mesti sy akan fikir.. Oh baby nak membesar kan badan ni.😁

Dh la dia sedu pun synchronize je mcm bunyi nadi...comel btul 😅...dlu confius tu nadi ke sedu

5y ago

Sama laa ingat nadi ,tanya doc normal baby sedu 😂

Mula2 ingatkan jantung baby bunyi risau takot jgk rasa. Sedu ke rupanya😑 bhya tak erk sis?

5y ago

Doc ckp tak bhy .. sbb baby tgh belajar cara pernafasan 😄

😆 mcm anak² saya.. Masa dorang dalam perut dulu sokmo sedu.. Terasa kan. Hehe

5y ago

Betul².. 😁😂

Apa beza baby kick dgn sedu? First timer taktau.

5y ago

Kick terasa tendangan yg kuat .. sedu tu kita rasa mcm degupan slow tpi leh rasa 😄 cuba awk tgok kt you tube ..

Baby sedu mcm mna ??Sy Smpai skrg xtau 😂😂

5y ago

Terasa mcm denyutan nadi tu laa baby sedu dlm kandungan .. nk tau tengok kt you tube baby sedu dlm kandungan

hehe. skrg ni pun dia asyik sendu je

hehe comelnye baby.. nk membesar tu

haaa mcm mana dia sedu

5y ago

😄 comel je kan

Macam mana tu baby sedu😅

5y ago

Owhh.. start mnggu keberapa baby sedu tu🤭 conel lulak hahaha