Bayi 4 bulan tak tido malam

Bayi saya dah masuk 4 bulan. Selalu macam mebgerang bila baring. Saya bagi puting lepas tu dia mengerang balik. Bayi saya tak boleh tido malam. Tido pun sekejap. Tapi siang dia pengsan. Dan kaki tangan dia sejuk.. apa saya nak buat ni

2 Balas

kalau sejuk pakai kan stokin n selimut kan baby tu..dodoikan pastu usap² kepala dia ..

krg kn tdo siang. dh kalau siang tdo sampai xnak bangun, mcm mana nak tido mlm nye?

12mo ago

klo google normal da waktu berjaga tu 1-1.5jam.. mungkin tdo siang tu klo lame sgt sis kejut la.. max dlm 2jam ke.. then mlm bg dia penat main play gym ke..