Bayi Selalu Menangis Ketika Hendak Kentut Atau Poo Poo

Bayi saya berusia 2 bulan 12 hari. Saya perhatikan die sering menangis ketika mahu kentut dan juga membuang air besar. Adakah itu normal? Jika tidak, apa patut saya lakukan?

4 Balas

kena kerap sapu minyak telon bg senang kentut dan berak. urut2 perut baby tp jgn kuat sgt.lembut2 ja. search g google utk urutan bayi.

Kembung perut tu sis.. anak Saya pun colic.. tukar susu.. beli bottle anti colic .. utk sapu di perut tasnem trub..

1mo ago

Salam hi. Boleh share tukar susu apa?

If kentut.. maybe colic..(sakit perut).. or sembelit

Mungkin dia rasa sakit

5y ago

Macamana nk kurangkan rasa sakit tu ye??