Bayi bawah 2 bulan menangis bila nak poo, normal ke?

Baby saya selalu akan menangis kuat time dia nk berak. Normal ke? Takut dia ada sakit ke apa?

3 Balas

tgok najis dia keras ke,,? kalau keras sembelit dia susa nk teran. kalau najis dia lembut biasa je tu normal je tu cara dia nk meneran nanti lama2 dia pndai da teran takde bunyi nangis lagi. ada jgk baby tgh poo atau dia hbis poo dia nangis sbb geli ngn najis dia

macam baby sy masa newborn hingga sebulan macamtu..sampai merah2 muka..bila dah membesar dia macam dah pandai teran takda dah nangis2..sekarang nak masuk 4 bulan

Dia geli kot ? ada baby yg geli rs taik kt bontot