Susu Fm

Bayi saya baru 3 bulan n minum susu fm..lactogen..sebab apa ye najis baby saya bewarna hijau

1 Balas

Kalau ikutkan, susu tu tak sesuai sebenarnya. Sebab anak saya pun macam tu, najis hijau dan kadang2 ada kuning sedikit. Ingatkan normal sebab anak berak je hari2. Tetiba tukar susu lain, najis anak jadi kuning cantik.. Dah try 3 lagi susu lain pun sama, kuning cantik jugak. Yang nan pro je najis dia hijau.

4y ago

Ye, warna pink tu langkah 1 dia minum sampai umur 6 bulan. Start 6 bulan, saya tukar mamex langkah 2 warna biru.