share info plishhh...

haii mummy² .. nak tanya normal ka najis bayi 4bulan warna hijau?? baby fully fm.. susu lactogen..

6 Balas

ada juga yang senasib anak saya ni...tp anak saya minum similac free lactose...nak ganti pn bingung sebab sebelum tu anak dh perna minum 6 jenis susu tp semua anak tak serasi...terpaksa tunggu anak 6 bulan baru iktihar susu lain sebab anak dah boleh makan dan minum...semoga saja anak tidak sakit..amin...

3y ago

susu lf color popoo still hijau ke

My baby pun penah berak najis Wana hijau+kuning.. kadang keras kadang ok..( gentlease enfalac).. dlu berak 2-3 Hari sekali . tukar susu.. dumex mamex cherish.. Wana kuning mustard.. ok xkeras.. tiap Hari berak.. my suggestion tukar susu la sis

Hye puan..boleh sy tahu skrg anak puan minum susu apa ye? Sb anak sy pun fully fm and now najis dia pon warna hijau cmpur kuning.. Sy nk tukar susu..tp sy keliru susu apa nk tukar..skrg dia minum susu frisolac.

Jgn bg lactogen..try susu lain..dulu anak sy pun pnah minum susu ni..najis jd mcm hijau2 kelabu mcm tu..terus sy tukar susu lain

4y ago

Klau hjau nak kelabu maknanya x ckup susu... Hehehe

Aah... Anak sy minum lactogen... Taik hijau gelap... Tapi makin lama makin kurang pas tu jd warna coklat biasa je

Biasanya kuning.

5y ago

betul tu sis, sblom ni kuning, bila tukar guna susu lactogen ni terus jadi warna hijau..