Air suam

Bayi saya baru 10. Bolehkah beri bayi minum sikit air suam?

24 Balas

Kalau usia baby 10 hari xbole minum air suam. Baby 10 hari hanya minum susu ibu atau susu formula sahaja. Kalau baby 10 bulan boleh minum air suam.

tak bole dear ... klau tkdw susu badan lgi bole try bagi fm dulu ye .. baby under 6month tk bole diberi apa2 selain susu ibu atau susu formula

Huish klu 10hri bru..sis jgn mcm2.. nti kang xpsl lm admit kat hsptl..bby leh mnum susu je...kang xmasal msuk icu ank nti..hahadei

Knpe nk kena bg air suam.. xsyg anak kee?? Bayi umur 10 hari jgn laa bg ape2.. sian anak tu . Bg susu je

Keterangan ayat xlengkap sis..kami semua xbape fhm 10 tu apa? 😅

Kalau umur 10 bulan ka 10 tahun ka..boleh. yang xbolehnya 10 hari.

⁰kalau bf saje tak perlu bagi air. Kalau bagi susu fm boleh bg

10 hari tak blh.. dh 6bulan nnti baru blh bagi minum air putih.

Xblh la sis klu untuk baby 10 hari. Kalau 10 bulan blh

Xperlu.. bayi cuma perlukan susu ibu sblm umur 6bulan