Batuk & Flu week 16 - hi semua.. nak tanya camna nak treat batuk n flu naturally Tanpa ubat?

3 Balas

syukur dah sembuh kurang seminggu. bykkan minum air suam, pakai stokin n seluar n bju panjang satu hari n tutup kepala. Kumur mlm sebelum tdo dgn air garam suam n hidu minyak kapak stim. Amalkan minum teh halia madu juga. Syukur sembuh tanpa ubat and terima kasih atas reply2 teman2 ya 😉😉😉☺️

banyakkan minum air,rehat secukupnya, sentiasa tukar ganti cadar dan tuala,zero habuk less sneezing. lambat sikit la sembuh tapi boleh je baik.

minum air panas dan tidur awal.