macam mne nak hilang kn batuk dan selsema..preknent 16weeks

Batuk sampai terkencing..selseme mmg pedih hidung...kalau sy ambik ubat selseme sebiji boleh x..xlarat sgt ni...main dgn ade anak umur 10bln..takut berjangkit

2 Balas

Sy pon cmtu.. dr awl preggy smpai 16week skrg ni... Batuk n selsema xhilang2.. doc ckp... Imuniti bdn kite mse ngandung ni rendah.. so sbrg penyakit kene kt kite.. lmbt sket nk baik.. doc srh mkn vit c... Sy just mkn buoh2 yg mengandungi vit c je...

Nak kena jumpa doktor sis

5y ago

Awal preggy sy xde alahan lansg,lately ni sakit kple...selseme batuk bru 2.3 hri...series xlaratt