Batuk & Selseme

Baby sy nak masuk 3 bulan , ada tak cara nk hilangkan batuk & selseme ?

1 Balas

sedut hingus dea. takpun kalau rjin buat air panas letak dlm baldi then bwg putih ketuk campur dgn air panas tu. terbalikkan bayi mcm nk sedawakan dea. bgi dea bau wap air panas bwg putih tu. inshallah hingus n kahak akan keluar. lps mandi n tidur letak vicks kt dada blkg bdn n hidung sikit. inshallah cept baik. sbb dedua ank lelaki saya, saya buat mcmtu

5y ago

Tq utk petua ni.. Sgt bermanfaat