Batuk+selseme

Anak saya 6m 9hari .. Batuk +selseme.. Dia xdemam.. Mcm mna ye nk hilangkan batuk+selseme

3 Balas

Hi puan , saya boleh suggest puan pakaikan anak puan balm dr tasneem naturel , anak saya pakai balm dari tasneem alhamdulillah menjadi , produk 100% dari bahan semulajadi , puan boleh whatsapp saya kalau nak tanya dengan lebih details & nak tengok feedback pengguna tasneem http://wasap.my/+601110501670/nakbelitasneem

Guna sterimar, sembur dua2 belah hidung, dlm masa 15saat amek pnyedut hingus dan sedutttt... utk btuk, sis boleh buat sup utk bby sbb dia dh 6bulan kan.. jgn bagi buah2 yg sejuk, elakkan kipas or ekon.. 😘

Hai sis, jangan halakan kipas angin sangat dekat baby untuk elakkan dia selsema.