Anda selalu basuh kereta sendiri atau hantar ke kedai?
Voice your Opinion
Basuh sendiri
Hantar ke kedai

4603 respon

19 Balas

Sy x pernah basuh . Die basuh sendiri . Die jenis cermat kalau bab² kreta ni 😆 jgn sapa² berani letak ape² brg atas bonet kreta die , kalau xnk die bising 😂

Selalunya cuci sendiri lah tapi kadang² mau juga cuci di kedai sbb mau pom bawah kereta tu ksh vacuum habuk² dlm kereta.

Both. Tp klu cuci sendiri blackie bru sy tlg suami. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Selalu suami akan hantar ke kedai je, buat snow wash pandu lalu. Senang 😁

Belum ada rezeki nk ada kereta..doakan saya ada kereta ya😊

kedai. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Kekadang cuci sendiri, kekadang hantar kedai cuci.

Tak pernah cuci kedai both car cuci kat sendiri

Biasanya suami dan ank2 basuhkn kereta

Hantar cuci di kedai 🤗