scan

baru2 ni scan for 28w . dktr dah tekan2 dkat mesin scan tu fikir dktr akan printout la gmbar2 scan baby . tp bila sya dah lap2 perut dktr tu print detail2 berat dia je . hmm perlu ckap awal2 dkt dktor ke klau nak gmbar scan baby ? kesian ayah dia x dpat nampak

17 Balas

sjak sy buat bku pink.. ada je doc tu klip kn scan bby kt bku pink. esk appoinmnt lg..dia mmg akn print 2kpg. 1 tok klnk. 1 tok bku pink kite