scan

baru2 ni scan for 28w . dktr dah tekan2 dkat mesin scan tu fikir dktr akan printout la gmbar2 scan baby . tp bila sya dah lap2 perut dktr tu print detail2 berat dia je . hmm perlu ckap awal2 dkt dktor ke klau nak gmbar scan baby ? kesian ayah dia x dpat nampak

17 Balas

Kat kkia saya awal2 jak print scan baby.. Pas tu xda suda.. Print detail pun xda.. Main tulis ja

Scan kat luar sis...xmahal. RM180 je utk detail scan. Sy dan suami berpuas hati sgt.

Scan kk ke swasta .. kalau swasta doc siap send kat whatsapp lagi gamba anak 😉

P private la boleh rakam skli sis..musim2 c-19 nie bkn boleh masuk berdua pun

Ha'a klu scan kt kk dorg bg print yg detail tu je tampal dlm buku pink...

Sy ada je gambr scan doc kk tampalkan kat buku pink

Nak gambar scan luar je. Kk mesin lama, kdg ink xdak kot