scan

baru2 ni scan for 28w . dktr dah tekan2 dkat mesin scan tu fikir dktr akan printout la gmbar2 scan baby . tp bila sya dah lap2 perut dktr tu print detail2 berat dia je . hmm perlu ckap awal2 dkt dktor ke klau nak gmbar scan baby ? kesian ayah dia x dpat nampak

17 Balas

Sy scan swasta je sis kalau nk tgok gambar baby..sbb jarang doktor kk ada masa utk bg gambar scan 😅 biasa mmg scan berat tu je utk check perkembangan size baby. Sy pernah mintak skali doktor tu ckp xde bajet nk bg gambar scan 😂 tp tu doktor pelatih yg ckp la..