Adakah bayi kita kenal ibu kandung mereka walaupun duduk seharian dengan pengasuh?

Baru start kerja setelah cuti bersalin. Sekarang baby 3m dan kakak ipar tolong jaga semasa saya berkerja. Kakak ipar cakap anak saya tak meragam pun sepanjang saya tak ada. Tapi yang peliknya bila saya dan suami balik rumah dia asyik nagis. Sampai mak mertua dan kakak ipar cakap anak tak nak dengan kami dah 🥲 betul ke ada kes macam ni. Anak tak kenal mak ayah sendiri. Sedih juga fikir.

4 Balas

maybe dia merajuk dgn ibu dia..