Adakah ini effect injit 3 bln

Baru persan kaki ank jadi mcam ni . Ade sesape ank dia naik mcam ni tak lepas injit ataw tak injit..?

Adakah ini effect injit 3 bln
4 Balas

xpnh lg kena kt ank cmni...better tny ke doktor..bengkak,nmpk mcm sakit tu..tapak kaki je ke,biasa kena cucuk kt peha kn..semoga baby cepat sembuh..

3y ago

tq sis.. da pi klinik kk.. dpat ubat sapu je.. sampai arini.. bintik tu ade lagi.. bby takde deman..

Nurse pernah bagitahu. After injection kalau anak tetibe naik alahan, teros bawak klinik or emergency teros. Sekian 😊

3y ago

So sis dh sapu cream tu? Okay takk?

better bawa jumpe doktor.

injit tu apa? ke inject?