tolong ini apa kurap ke

Baru muncul semalam..tak tahu mcamana boleh kena 🥴

tolong ini apa kurap ke
2 Balas

Boleh cuba cream herbal blend shaklee ,organik,baby boleh guna ,kalau berminat/booking boleh contact syikin 0135897073

Sis , nak tnya. Baby sis dah ok? Anak sya pun naik mcm ni kat perut. Sis guna ubat ape nak hlgkan

4y ago

baby saya pun kne macam nie kat lutut badan leher doc ckp ezcema tp sblm tu sy ada pkai kn sabun mandi purren kepala naik kerak dan badan jd mcm nie , tukar ke cetaphil tk hilang jgk kesian baby garu sampai luka²