pendarahan

Baru masuk 5 minggu. Ada bleeding. Sp ada pengalaman yg sama? Share please.

9 Balas

sy 7week baru pagi tadi jumpa Dr sebab ada bleeding 3 4hari ni...scan dekat hospital minggu lepas kantung bayi pun tak nampak..tadi scan dkt klinik swasta dah nampak kantung..baby ada lagi Dr ckp..dia bagi ubat tuk kuatkan rahim..lagi 2minggu Dr sruh scan lagi kalau saiz bby sama maksudnya bby taknak jadi la tu😣 doakan sy ye sis semua bby first😭

5y ago

Lepas tu macam mne sis? Kandungan ok tak?

Saya 5 week Ritu kluar darah coklat.. terus p klinik.. alhamdulillah it's normal.. proses penempelan placenta.. klu drh merah, sis jgn biar Tau.. p klinik terus...

Banyak atau sikit kene seek medical advice. Spotage awal kehamilan biasa sbb ada benda baru nk menempel..gittew

kalau warna coklat mcm to mungkin panas je kalau warna merah memang pergi klinik

dlu sy g klinik and klinik suruh refer hospital. sy pnye bleeding ketul2

Saya 1st pregnancy ada bleeding. N gugur. Better cepat2 jumpa dr sis.

Kena terus refer doctor sis.

Kene refer klinik sis

Saya pun baru 5w. DR ada pesan kalau ada bleeding walaupun sikit cepat2 p klinik