Normalkah jika pendarahan ringan di minggu ke 5?

Sekarang dah 3 hari bleeding

4 Balas

sis kena bed rest. lansung x boleh bngun dri Katil. kena byk rehat . kalau darah kluar coklat masih okey, tapi kalau darah kluar fresh blood tu BAHAYA. sy dulu pun mcm tu 2mggu bleeding. then gugur.

Awak pergi klinik check dengan dr. Kalau boleh buat scan juga. Tengok kandungan macam mana dalam rahim. Lepastu jangan buat benda2 yang berat, menyapu mop pun tak boleh. Banyakkan rehat.

1mo ago

okay baik

saya alami spotting on week 5 pregnancy, on off dah 1 week. dah cucuk utk support pregnancy + duphaston + kena bed rest. so far, apa nasihat doktor pada puan?

1mo ago

amin ... semoga dipermudahkan urusan kita sepanjang pregnant

Tak

2mo ago

rsau pula saya. Ni my first pregnancy