songsang

Baru masuk 32 mggu. Pergi checkup perut nurse ckp baby songsang. Lemah semangat.

2 Balas

Cuba gosok2 perut berbual dgn baby, pujuk mintak die pusing. Gosok sambil selawat, zikir. Ada org ckp, sujud lama2 pon dpt menbantu. Cuba segala usaha yg sis baca, kawan2 advice, pendapat doktor/nurses. InshaAllah dekat2 due nanti baby akan berpusing sendiri. Kalau nanti baby x nak pusing jugak, maknanya rezeki sis utk c-zer. Jgn risau Allah sebaik2 perancang.

In shaa Allah.. tq